maanantai 28. joulukuuta 2015

Viisi yötä

Nyt on joulun pyhät taputeltu ja ovella kolkuttaakin pukin sijasta uusi vuosi! Sehän tarkoittaa sitä, että myös Dominicalle lähtö häämöttää jo viiden yön jälkeen.... Nyt jo yöunet ovat jääneet vähäisiksi, kun mielessä pyörii koko reissu ja pakkaaminen yms. Voin siis kuvitella, että yöunet jäävät kokonaan välistä siis perjantai-lauantai välisenä yönä.

Lennämme tosiaan lauantai illalla Helsinki-Vantaan lentokentältä Pariisiin jossa yövymme ja jatkamme seuraavana iltapäivänä matkaa St. Maarteniin, jossa myös vietämme yhden yön. Neljäs päivä meillä on vielä viimeinen tunnin lento Dominican Melville Hall lentokentälle. Kentällä meitä vastassa pitäisi olla kyltin kanssa harjoittelupaikkamme rehtorin eli Miriamin aviomies Wellington. Tämä sen vuoksi, että tulemme asumaan Miriamin luona omassa huoneistossa. Reissuväsymys saattaa siis painaa hieman kahden päivän matkustamisen jälkeen.

Nyt siis voi vaan enää pakkailla ja jännittää....

Sain joululahjaksi mm. vara-akun ja ensiapupakkauksen... :D
Sanakirja siis vain lainassa, mutta tulee varmasti käyttöön!

PS. Kotkaan saatiin ainakin hieman lunta ja pakkasta ennen reissua, joten nyt voi lähteä hyvin mielin lämpöiseen, kun on talvi koettu tämän vuoden osalta! ;)

Palaillaan...!

XOXO A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti