maanantai 28. joulukuuta 2015

Kylmästä lämpimään.

Uskomatonta miten nopeasti aika meneekään,vastahan vuosi sitten tuli päätettyä, että vaihtoon voisi lähteä ja kohta olisi aika nousta koneeseen ja suunnata kohti tuntematonta. Vähän jännittää tai oikeastaan ei niin vähääkään...Matkareitin suunnittelu ja pakkaaminen tuntuvat tällä hetkellä äärettömän raskailta tehtäviltä. Ja mullakun vielä oli suunnitelmissa hoitaa kaikki asiat kuntoon ajoissa niin, että vikat viikot voisi vaan lomailla, nähdä kavereita ja odotella lähtöä, mutta nouuu! Pieni viimehetken paniikki tulossa. 

Niin tuo pakkaaminen! Voi kuinka väärässä olinkaan suunnitellessani heittää vain shortsit ja t-paidan reppuun ja sujauttaa passin takataskuun! Tällä hetkellä olen tyhjentänyt ja pakannut laukun uudestaan noin tuhat kertaa, välillä lisännyt muutaman turhan villapaidan ja poistanut niinkin tarpeellisen tavaran kuin hammasharjan laukusta. 

Tältä tilanne näytti tänään :D

No ehkä sitten viisi minuuttia ennen auton käynnistymistä olen vihdoin valmis....Hassua miten paljon tavaraa ihminen mukamas tarvitsee kolmeksi kuukaudeksi, tässäkin tapauksessa olisi varmasti paljon helpompaa olla mies. 


Tällä viikolla saatiin myös sitä paljon kaivattua lunta! Ei sitä paljon tullut, mutta pääsi silti fiilistelemään. Onneksi ei kuitenkaan tarvitse jäädä odottelemaan niitä kunnon kinoksia, varpaat ja sormet nyt jo ihan jäässä. 

Hauveli aamulenkillä, hurr ku oli kylmä :s

Lunta, siristät kunnolla niin kyllä sitä siellä on!


Tällä hetkellä näyttää, että olisi -6,3 astetta pakkasta, kääk! Onneksi sentään Dominicalla on lämmin, sääennusteiden mukaan luvattu Aurinkoa ja 29 astetta puhdasta lämpöä <3 Ehkä tää kaikki stressaaminen palkitaan perillä. Tässä tulee kyllä vielä kiire panikoimisen lisäksi lenkkeillä ahkerasti, että saa suklaakilot vyötäröltä sulatettua ennen bikinien päälle pukemista...

Pysykää lämpösinä ja muistakaa kerrospukeutuminen! 

xoxo E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti