sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Night in Paris - Ensimmäinen kolmanneksesta matkustamisessa selviydytty

Hienosti selvitty tähän asti, ollaan ylpeitä itsestämme!! Saavuimme eilen puoli kymmeneltä Ranskan aikaan Pariisin lentokentälle Charles De Gaulle:lle. Hetken aikaa pyörimme lentokentällä ja mietimme kuinka pääsisimme hotellille... Kysyimme ensin taxia, mutta meitä ei suostuttu ottamaan kyytiin vaan meidän piti selviytyä ilmaiseen junakyytiin. Meidän onneksemme Essin ihana sisko oli etsinyt meille jo valmiiksi ohjeet tätä junaa varten joten ei meillä tainut mennä kuin vartti, että löydettiin oikea paikka...! (BTW olis hieno homma jos samanlaiset ohjeet sais paluumatkalle ;))


Vähän parempaa Pirkkaa, pitihän meidän juhlistaa tätä matkaa shampanjalla! ;)


Kuva otettu huoneen ulko-ovelta...
Hyvin riitti tila yhdeksi yöksi!
Yövyimme CitizenM hotellissa, jossa heti sisään astuessamme meidät vastaanotti komea ranskalainen mies ja parfyymin haju (joka siis leijaili koko hotellissa, ei johtunut tästä miehestä). Huoneeseen päästyämme mietimme, että aivan kuin olisimme "Paluu tulevaisuuteen" leffassa, oli se huone niin futuristisen oloinen ja näköinen. Pystyimme mm. tabletilla vaihtamaan suihkun valaistusta vihreästä vaaleanpunaiseen ja sulkemaan verhot sekä koko tv toimi tällä tabletilla... 
Oltaisi todella kovasti haluttu mennä katsomaan Eiffel-tornia, mutta illalla ei oikein enää kulkenut mitkään junat ja oltiin myös super väsyneitä. Aamulla me ei viitsitty ottaa sitä riskiä, että eksytään tai myöhästytään lennolta... Mutta ehkä tässä vielä kerkeää myöhemminkin!! (vink vink kotiväki ;))


Tältä näytti meidän hotellin iltapala... Rippeet illallisesta :D


Aamupala oli jo selkeesti parempi! 

Siis mitä hittoa... Lampaita lentokentällä :o

Tällä hetkellä odotellaan seuraavaa lentoa St. Maartenille, joka lähtee kolmen tunnin päästä. Eli pitkät tunnit tulossa kentällä ja koneessa... Kyllä se on kuitenkin loppujen lopuksi sen arvoista ;) 

XOXO
E&A


2 kommenttia:

  1. Miksi ette päässyt taksin kyytiin ihmettelee Valtteri?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :D koska siellä oli semmonen ilmanen juna, joka meni ihan siihen meidän hotellin viereen eikä sillä menny kun ehkä viis minuuttia ja luulen että ne taxit vei mielummin vaan sinne Pariisin keskustaan.

      Poista