sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Puoliväli häämöttää

Viikko on ollut mielenkiintoinen ja erilainen. Kunnon koulua ei ole ollut koko viikkoon. Torstaina kävimme koululla kuuntelemassa, kun Lontoosta asti tulleet opettajat kävivät kertomassa omista tavoistaan opettaa. Perjantaina koululla oli hyvin vähän oppilaita paikalla alkuviikon karnevaalien vuoksi. Annan luokalla oli esimerkiksi vain viisi oppilasta paikalla. Miss Lawrence järjesteli vain luokkaa ja sanoi Annalle, että hän saa tehdä lasten kanssa koko päivän mitä vain ikinä haluaa... Joten he leikkivät ja pelasivat ulkona koko päivän ja jossain vaiheessa myös Essin luokka liittyi mukaan.

Karnevaali sunnuntaina kirkon jälkeen söimme ja valmistauduimme tulevaan pitkään yöhön ja aamuun. Kaupungissa meitä odotti isot karnevaalien ennakkojuhlat. Meno oli hieman erilaista, kuin Suomessa... Aamun valjetessa lähdimme jatkamaan juhlia kadulle, oli Juve Morning. Yöllä olleet tyhjät kadut täyttyivät ihmisistä eikä missään enää meinannut mahtua liikkumaan. Liityimme aina johonkin "bändiin" ja tanssimme sen kulkueen mukana muutaman tunnin ajan, kunnes oli jo pakko päästä kotiin nukkumaan.

Derek ja hänen serkkunsa pitivät meistä hyvää
huolta kaupungissa juhliessamme.

Juve Morning, jo hieman väsyneenä.

Tuota väriä oli kyllä joka paikassa!


Kulkueessa mukana.


Kulkue oli täynnä musiikkia soittavia rekkoja,
joiden perässä ihmiset tanssivat.
Kylällä musiikki jatkoi soimista tiistai iltaan asti ja sen jälkeen kylään laskeutui "hiljaisuus" ja karnevaalit olivat ohi. Täällähän ei siis koskaan ole täysin hiljaista vaan ihmiset tykkäävät soittaa musiikkia joka paikassa. Voi vain kuvitella miten hiljaiselta Suomi tuntuu tämän jälkeen.

Koko viikon on ollut hieman päivistä sekaisin, kun ei tosiaan ole sitä koulua ollut. Hieman tylsääkin on meinannut olla ja koti-ikäväkin on päässyt tulemaan... Ensiviikolla kuitenkin ollaan jo puolessa välissä... Mihin se aika oikein meneekään!?
 
Anna askarteli hieman opetusmateriaalia
ajan kuluksi.

Tänä viikonloppunahan meidän piti lähteä katsastamaan St. Lucia, mutta herrasmies Larrylle, jonka kanssa meidän piti mennä, tuli yllättäen este.... Joten yritetään ensi perjantaina uudestaan. Keksimme kuitenkin lauantaiksi tekemistä ja menimme puolen tunnin ajomatkan päässä olevalle Mero Beachille. 

Mero Beach oli ihana pitkä ranta, joka oli täynnä pieniä simpukoita joita tietty keräsimme matkalaukut puolilleen. Tälle rannalle tulee mentyä varmasti vielä ennen lähtöä! Rannalla ei myöskään ollut paljon turisteja eilen, joita kuulemma yleensä on todella paljon jos pääkaupunkiin on tullut risteilyalus.

 
Ennen Mero Beachille menoa kävimme katsastamassa miltä
Roseau näyttää huipulta.

Mero Beach.


Simpukkasatoa.Hulluttelua selfiekepin kanssa :D

Huivileikkejä...


Hmmm....

Päivän päätteeksi söimme katkarapu burgerit
rannan tuntumassa olevassa ravintolassa, oli hyvää!


Ensiviikolla meillä ei myöskään ole normaalia koulua vaan Miriam haluaa, että menemme tutustumaan pääkaupungin muihin kouluihin. Näemme siis onko opetustyyli jokaisessa koulussa samanlainen vai vaikuttaako koulun suuruus opetukseen.

Lämpöiset terveiset Suomeen kaikille ihanille ja hyvää ystävänpäivää rakkaat! <3

XOXO
A&E
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti