maanantai 7. maaliskuuta 2016

Tunteikas viikko

Viime viikkoon mahtui taas paljon: hyvästejä, uusia alkuja, naurua, kyyneliä, uusi kokemuksia ja paljon paljon muuta! 

Keskiviikkona pidimme Tuomakselle yllätysläksiäiset. Anna oli jauhopeukalona leiponut täytekakun ja Zusan puolestaan toi itsetehtyä boolia, joita nautimme  Tuomaksen luona lähimpien ystävien kanssa. Herkuttelun jälkeen siirryimme Weefesiin, missä pelasimme mölkkyä, jonka olimme Annan kanssa itse tehneet. Peli oli menestys koko juhlakansan ja sivusta seuranneiden mielestä ja sitä tullaan varmasti pelaamaan vielä monta kertaa uudestaan. 


Anna tekemä täytekakku, joka
maistui yhtä hyvältä kuin näyttää!

Tuomas <3 <3

Karibian suomivahvistus


Huonosti näkyy, mutta mölkkyä
siinä pelataan.
Torstaina Megi sai vihdoin ja viimein matkalaukkunsa ja hänen lomansa pääsi kunnolla alkamaan. Kävimme myös syömässä pienessä ranskalaisessa kahvilassa viimeistä kertaa Tuomaksen kanssa :( 


Perjantaina kävimme Kerryn kanssa kuumilla lähteillä, jotka sijaitsevat aivan lyhyen kävelymatkan päässä. Hassua ettei ole tullut aikaisemmin käytyä. Altaiden vesi oli oranssia ja täynnä iholle hyviä mineraaleja. Uskomaton fiilis istua lämpimässä altaassa keskellä sademetsää ja vielä sateessa! Kyllä nyt on taas tyttöjä hemmoteltu.

Altaat on rakennettu keskelle sademetsää

Anna rohkeana pulahti ammeeseen ensimmäisenä.

Vesi oli ihanan lämmintä!


Whaaat

Lauantaina lähdimme snorklaamaan Scotsheadiin Kerryn kanssa. Samalla reisulla Kerry opetti Megin uimaan, jee! Meidän oli tarkoitus mennä bussilla Soufrieréstä Scotsheadiin, mutta jouduimme kävelemään, koska  viikonloppuisin busseja ei kulje niin usein kuin viikolla. Käveleminen ei kuitenkaan haitannut yhtään: löysimme paljon simpukoita sekä parantelimme rusketusta :) 

Scotsheadiin saavuttuamme kiipesimme ensiksi ihastelemaan maisemia pienelle mäelle, josta näki sekä Scotsheadin että Soufrierén. Kaiken hikoilemisen ja kävelemisen jälkeen olikin jo aika pulahtaa ihanan viileään meri veteen ja tutkia sen ihmeitä.

Huikeat oli maisemat taas kerran.
Megistä kuoriutui oikea vesipeto!

Kerry sukelsi meille ihmeitä
meren syvyyksistä.Sisällä oleva limamöykky
olisi tarkoitus syödä...yök!


Huikea viikko sai arvoisensa päätöksen kun sunnuntaina lähdimme valas safarille. Meidän oma matkaoppaamme Larry haki meidät klo 13:00 ja suuntasimme kohti kaupunkia ja Anchorage hotellia, josta retki alkoi. Valaita etsittiin kuuntelemalla niiden laulua, kun eräs miehistön jäsenistä laittoi valaiden lauluun erikoistuneen radio vastaanottimen veteen odotimme kuulevamme varmasti kaikkien tuntemaa valaiden "ulinaa". Sen sijaan kuulimmekin naksutusta, joka paljastui Kaskelottien lauluksi. Miehistön jäsenet kertoivat valaiden käyttävän naksutusta tutkanaan sukeltaessaan. 

Kun valaiden mahdollinen sijainti oli varmistunut ei auttanut muu kuin tuijottaa merta silmiään räpäyttämättä. Onneksi meidän ei kuitenkaan tarvinnut pitkään odotella kun yksi miehistön jäsenistä paikansi pintaan tulleen valaan! Sitten vaan lähdettiin täyttä häkää lähemmäs.
Meidän paatti.

Jännittyneet retkeläiset

ja yksi suomen miljonääri äiti xD

Siellä on valas!

Valaiden sukellettaessa meren pintaan jää "jalanjälki" 
siihen mihin pyrstö viimeiseksi koskee.Keskittynyt turisti.
Aa niiin onnistunut päivä!

:D


Lopuksi ihailtiin auringon laskua ja yritettiin bongata
"vihreä välähdys"

Palaillaan taas ensi viikolla XOXO E&A + M


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti