maanantai 28. maaliskuuta 2016

U Tarzan Me Jane

Lauantaina 26.3 pidimme meidän  läksiäisjuhlat, "U Tarzan Me Jane - Bye bye paryt". Juhlien teemana oli viidakko ja olimme pyytäneet vieraita pukeutumaan lempi eläimekseen, itse olimme varanneet vartalomaaleja, joilla koristelimme itsemme tiikeriksi ja pantteriksi. Loppuillasta myös vieraat saivat hieman väriä pintaansa :D Juhlat pidimme Bubble beachillä ja tarjoilut olimme tilanneet bubble beach baarin omistajilta, Karleenilta ja Dalelta. Suuri kiitos heille onnistuneista juhlista! Juhlinnan aloitimme ensiksi rentoutumalla hieronnassa, minkä jälkeen söimme, pelasimme "Apinan häntään", maalasimme kasvomaaleja, tansimme (meressä), uimme, limbosimme...ja paljon paljon muuta! Onnistuneen illan  kruunasi suomalainen musiikki, jota olimme Karleenilta ja Dalelta pyytäneet.

Alku drinksut ennen hierontaa.
Sotamaalit valmiita, bileet voi alkaa!

Pantteri ja tiikeri
Grau!

Dahlia ja Essi oli ehkä
rannan hurjimmat kisut.

Sofia-papukaija.


Melkein koko juhlakansa.


Rannan jälkeen osa juhlijoista jatkoivat iltaa vielä Weefesissä, Essillä loppui kuitenkin kunto kesken ja hän meni aikaisin kotiin nukkumaan (sammui(ko)?). Se saattoikin olla oikea ratkaisu, koska seuraavana päivänä lähdimme Meroon reggae on the beach- tapahtumaan. Lähdimme Soufrieréstä aamulla, klo 11:00 aikoihin (pitääkö vielä mainita, että oltiin myöhässä aikataulusta?), Susan oli lupautunut työskentelemään Merossa olevassa Romans cafessa, missä olemme aikaisemminkin käyneet. Susanin ahertaessa me löhösimme Sofian kanssa rantatuoleissa ja nautimme musiikista. Päivä oli melko viileä ja sateinen, mutta se ei haitannut, loppuillasta aurinkokin pääsi hieman paistamaan ja pääsimme käymään uimassa. Lopulta Susanikin työvuoro päättyi ja menimme yhdessä pistämään jalalla koreasti musiikin soidessa!


Reggae on the beach.

Sateesta huolimatta meillä oli hauskaa!
Sateen jälkeen taivaalle tuli kaunis sateenkaari.JEIJ! \,,/


Aika täällä hupenee aivan liian nopeasti, enää kaksi päivää jäljellä. Kotiin lähtö taitaa jännittää meitä molempia...tai sitten lennot jo kummittelevat, täytyy taas uskaltaa astua niihin kammottaviin metallipurkkeihin! Pakkaaminenkin on saatu aloitettua, mutta niin kuin Suomessakin on se täälläkin yhtä kaaosta (ehkä vielä pahempaa). Täytynee vielä muutaman kerran purkaa tavarat ja pakata uudestaan ennenkuin onnistumme sullomaan tuliaiset ja muut mukaan... :) Nähdään perjantaina! <3


Tätä pakkaamisen riemua!

XOXO
E&A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti